e-mail: info@biokvalita.cz
tel.: +420 488 588 236
(v provozu od 1.12.2021)

Právě se nacházíte | O D K Y S E L E N Í

O D K Y S E L E N Í

Odkyselení organismu.

Níže naleznete některé bio potraviny z naší nabídky, které jsou odborníky považovány za výrazně zásadotvorné, tj. v organismu reagují výrazně zásadotvorně. Seznam potravin je převzat z knihy Dr. Susan E. Brown, L. Trvieri, Jr.: The Acid Alkaline Food Guide.

Výrazně zásadotvorné potraviny:

Ocet jablečný nepasterovaný, nefiltrovaný. Melasa třtinová. Sůl mořská s řasami.

Ořechy: nejvíce kešu a mandle. Čaje: zelený a všechny bylinkové. Semínka: dýně, slunečnice, sezam, len. Oleje: olivový, lněný, kokosový. Luštěniny: čočka. Ovoce: skoro všechny druhy, včetně citronů a grepů. Sušené ovoce: výborné je mango, rozinky, ananas, švestky a třešně. Zelenina: skoro všechny druhy, skvělá je např. cibule, celer, kapusta, kysané zelí, křen, zázvor, všechny ředkve.

Výrazně kyselinotvorné potraviny:

všechny druhy masa, bílá mouka, bílý cukr, káva, černý čaj.

Na internetu si můžete najít spoustu informací na téma odkyselení organismu. Hodně dobře je problematika popsaná např, na stránkách uzkost-deprese.webnode.cz Jsou zde i tabulky zásado a kyselinotvorných potravin podle knihy Dr. Susan E. Brown, L. Trvieri, Jr.: The Acid Alkaline Food Guid

 

Skrýt filtrZobrazit filtr Filtrovat produkty:
Košík Váš košík Cena celkem: 0 Kč

Vážení zákazníci,

aktuálně probíhá úprava internetového obchodu, která bude probíhat ještě několik týdnů. Prosíme o strpení a navštivte nás v blízké době znovu. :-)

Vaše Biokvalita.